Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea: Mi-aş fi dorit să candidez la Primăria Capitalei. Aş fi un primar mai bun decât Oprescu

Elena Udrea: Mi-aş fi dorit să candidez la Primăria Capitalei. Aş fi un primar mai bun decât Oprescu

Elena Udrea: Mi-aş fi dorit să candidez la Primăria Capitalei. Aş fi un primar mai bun decât Oprescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    05 Apr 2012   •   09:37

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, miercuri, la un post de televiziune, că şi-ar fi dorit să candideze pentru funcţia de primar general al Capitalei, scrie Mediafax.

Elena Udrea este de părere că ar fi "un primar mai bun decât Sorin Oprescu", însă a observat în sondaje că Silviu Prigoană are mai multe şanse de câştig.

"Mi-aş fi dorit să intru în bătălia de la Bucureşti, cred că aş fi un primar mai bun decât Sorin Oprescu, pentru că am demonstrat că am fost un ministru care a reuşit să facă foarte multe lucruri, să mişte lucrurile care au fost înţepenite ani de zile. Dar, după ce am fost într-un guvern nepopular şi una din figurile cunoscute ale guvernului, sigur că şi popularitatea mea a scăzut foarte mult, la fel cum a scăzut a tuturor celor care au făcut parte din Guvernul Boc. Ca urmare, pornind de la principiul că într-o bătălie politică te duci cu cel care are cea mai mare şansă să o câştige, din toate analizele pe care le-am făcut nu eu eram acea persoană, ci Silviu Prigoană. (...) M-am măsurat în sondaje şi am văzut că Silviu Prigoană are mai multe şanse să câştige decât mine", a declarat Udrea, răspunzând unei întrebări.

Preşedintele PDL Bucureşti a precizat că Silviu Prigoană va ieşi învingător din bătălia electorală pentru că Sorin Oprescu este "un primar prea scump" pentru Capitală.

"Eu cred că Silviu Prigoană va câştiga, pentru că Sorin Oprescu este un primar prea scump pentru bucureşteni. (...) Dincolo de faptul că a terminat doar câteva proiecte începute de Adriean Videanu şi Traian Băsescu, le-a dublat costurile. Şi pasajului, şi Stadionului Naţional, totul la domnul Oprescu costă foarte mult", a afirmat preşedintele PDL Bucureşti.


×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close