Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Dumitru Călugăru, "elevul de aur al Gorjului"

Fii la putere! Dumitru Călugăru, "elevul de aur al Gorjului"

Fii la putere! Dumitru Călugăru, "elevul de aur al Gorjului"
Sursa foto: Foto: VideoNews
23 Iun 2015   •   14:10
Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara cu caravana Antena 3. 
 
La zece ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului. Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 
 
Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de Facebook Antena 3 România. Diseară, de la ora 21.30, vedetele Antenei 3 vă aşteaptă la Poarta Sărutului din ansamblu Brâncuşi. 
 
Colega noastră Denisa Ţicu a stat de vorbă cu Dumitru Călugaru, un copil de nota zece, medaliat cu aur la olimpiada internationala de Chimie, căruia i se mai spune "elevul de aur al Gorjului", şi de profesorul care l-a pregătit, doamna Valeria Teotoi. 
 
 
"Într-o lună voi participa la olimpiada internaţională de chimie, la care vor participa în jur de 80 de state", a explicat Călugăru. 
 
De altfel, tânărul a explicat că îşi doreşte foarte tare să ajungă la Cambridge. 
 
Profesoara tânărului a recunoscut că este o muncă grea, dar şi frumoasă, cu foarte multe provocări. 
 
"De patru ani lucrăm împreună. Contează foarte mult, şi nu a fost numai pregătirea la chimie, ci fiecare disciplină şi-a pus amprentă. De aceea îşi doreşte şi ştiinţe naturale, biologie, fizică."
 

×
Subiecte în articol: Fii la putere Gorj profesor Antena 3
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close