Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă în Timişoara pentru prinderea unui algerian care a jefuit o femeie

Focuri de armă în Timişoara pentru prinderea unui algerian care a jefuit o femeie

Focuri de armă în Timişoara pentru prinderea unui algerian care a jefuit o femeie
de S.T.    |    21 Ian 2013   •   23:29

Poliţiştii din Timişoara au tras trei focuri de armă, luni seară, pentru prinderea unui cetăţean algerian care a atacat o femeie pe o stradă din oraş, furându-i geanta, şi a încercat să tâlhărească o a doua femeie, informează Mediafax.
     
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Mădălina Mezdrea, oamenii legii au fost nevoiţi să tragă trei focuri de armă în plan vertical pentru prinderea bărbatului.
   
"Bărbatul, de origine din Algeria, a atacat o femeie pe o strada din Timişoara, i-a luat lănţişorul şi geanta cu bani şi a fugit. A încercat să tâlhărească şi o a doua femeie, tot pe stradă, însă aceasta a reuşit să îl muşte de mână. Cea de-a doua femeie a sunat la numărul unic de urgenţe 112 şi a anunţat Poliţia. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au pornit în recunoaştere în zonă, după ce femeia le-a spus semnalementele agresorului. După ce l-au urmărit pe mai multe străzi, au fost nevoiţi să tragă trei focuri de armă în plan vertical, pentru prinderea acestuia", a declarat Mezdrea.
   
Algerianul a fost dus la Secţia 1 Poliţie din Timişoara pentru audieri.

×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Condiția prin care pensionarii pot primi puncte suplimentare
x close