Antena 3 CNN Actualitate Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu, arestaţi preventiv pentru 29 de zile

Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu, arestaţi preventiv pentru 29 de zile

Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu, arestaţi preventiv pentru 29 de zile
Sursa foto: Foto: crownheights.info
de S.T.    |    13 Feb 2013   •   15:10

Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu au primit mandat de arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile, pentru instigare la tentativă de omor calificat, după ce anchetatorii au stabilit că aceştia l-au plătit pe Vitalie Proca să-l ucidă pe Ioan Dumitru Mironescu, pentru a se răzbuna.

Într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei se arată că, în toamna lui 2012, cei doi l-au instigat şi i-au acordat sprijin inculpatului Proca Vitalie, pentru a-l ucide pe Ioan Dumitru Mironescu.

Astfel, arată anchetatorii, Proca l-a urmărit pe I. M. N. R., pe care l-a confundat cu adevărata persoană vizată (Mironescu), iar în seara zilei de 26 noiembrie 2012, dintr-un autoturism, a tras asupra acestuia mai multe focuri de armă.
   
Potrivit sursei citate, fraţii Mararu au luat hotărârea de a-l ucide pe Ioan Dumitru Mironescu, ca act de răzbunare împotriva acestuia, i-au procurat şi remis lui Proca autoturismul marca Audi A6 folosit la comiterea faptei şi i-au plătit acestuia o sumă de bani, în vederea săvârşirii infracţiunii.

×
Subiecte în articol: arest preventiv Vitalie Proca
Parteneri
Condiția prin care pensionarii pot primi puncte suplimentare
x close