Antena 3 CNN Actualitate Haos în trafic din cauza ninsorilor. Vezi starea drumurilor din ţară

Haos în trafic din cauza ninsorilor. Vezi starea drumurilor din ţară

Haos în trafic din cauza ninsorilor. Vezi starea drumurilor din ţară
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Ian 2012   •   07:25

Se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din ţară din cauza ninsorilor. Pe autostrada A1, circulaţia a fost întreruptă după ce un TIR s-a răsturnat.

Accidentul, produs în jurul orei 5:50, nu s-a soldat cu victime. Traficul rutier a fost deviat pe DN61, de la kilometrul 73, cu posibilitatea reintrării pe autostradă la kilometrul 70.

VEZI STAREA DRUMURILOR DIN ŢARĂ

Din nefericire pentru şoderi, codul portocaliu de ninsoare va ţine până joi seara. Va ninge abundent, iar în unele zone vântul va avea intensificări cu viteze de până la 70 de kilometri la oră, viscolind zăpada.



Acestea sunt drumurile afectate:

- Autostrada A1 - Circulaţia a fost oprită în urma unui accident

- DN13A - Începând cu ora 5:40, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN13A Miercurea Ciuc – Vlăhiţa, în vederea facilitării intervenţiei utilajelor de deszăpezire

-
DN73 - Circulaţia este întreruptă în ambele sensuri din cauza răsturnării pe partea carosabilă a unui autotren încărcat cu buşteni.

- DN12A - În judeţul Harghita, începând cu ora 8:15, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN12A Miercurea Ciuc – limită cu judeţul Bacău, în vederea facilitării intervenţiei utilajelor de deszăpezire.

 


PROGNOZA METEO

 MIERCURI (25 ianuarie)
Vremea va continua sã se rãceascã. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge în sudul şi estul ţãrii şi local în centru. În prima parte a zilei pe litoral vor mai fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ploaie şi condiţii de polei. În Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi al Olteniei vântul va prezenta intensificãri susţinute şi temporar va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade, iar cele minime între -10 şi 0 grade.

 JOI (26 ianuarie)

Vremea va fi rece, iar cerul mai mult noros. Temporar va mai ninge în sudul şi estul ţãrii, iar în Muntenia, Dobrogea şi jumãtatea sudicã a Moldovei vântul va continua sã prezinte intensificãri. În restul teritoriului doar pe arii restrânse vor fi ninsori slabe. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 3 grade, iar cele minime, în general, între -16 şi -6 grade.

 VINERI (27 ianuarie)
Vremea va fi rece, geroasã noaptea în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros. În sud-estul ţãrii pe arii restrânse va ninge slab şi vântul va sufla moderat, cu intensificãri îndeosebi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 şi 0 grade, posibil uşor mai ridicate doar în Banat, iar cele minime, în general, între -19 şi -9 grade.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.









×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close