Antena 3 CNN Actualitate Înjunghiat în propria casă. Un bărbat din Bucureşti a fost descoperit într-o baltă de sânge

Înjunghiat în propria casă. Un bărbat din Bucureşti a fost descoperit într-o baltă de sânge

Înjunghiat în propria casă. Un bărbat din Bucureşti a fost descoperit într-o baltă de sânge
Sursa foto: Foto: lyfeandlyrics.wordpress.com
22 Iun 2011   •   10:02

Crimă odioasă într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat a fost găsit prăbuşit în holul locuinţei, într-o baltă de sânge. Omul avea trupul plin de lovituri de cuţit, dovadă că înăuntru s-a dat o luptă pe viaţă şi pe moarte, iar apartamentul acestuia era răvăşit. Aparent, motivul crimei pare a fi jaful. Totuşi, anchetatorii au motive să creadă că victima şi criminalul se cunosc.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, locuia singur după ce s-a despărţit de soţie. Nimeni nu l-a mai văzut de ieri dimineaţă. Trebuia să meargă la piaţă, unde avea o tarabă de fructe şi legume. Îngrijoraţi, ceilalţi comercianţi l-au anunţat pe fiul său. Băiatul a înlemnit când a văzut urmele de sânge de pe preşul de la intrare şi uşa încuiată.

Anchetatorii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat în apartament. Aceştia nu au încă un suspect dar bănuiesc că este vorba despre o cunoştinţă a victimei. Uşa nu era forţată, ceea ce înseamnă că ucigaşul a fost poftit înăuntru. Criminalul a răscolit apoi locuinţa ca să pară că totul a fost un jaf. Până acum, anchetatorii nu au stabilit dacă lipseşte ceva din casă.

Criminaliştii au luat amprente din locuinţa victimei iar poliţiştii au stat de vorbă cu vecinii pentru a vedea dacă cineva a auzit sau a văzut ceva.

 



×
Subiecte în articol: apartament crima
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close