Antena 3 CNN Actualitate Interviu emoţionant cu sora Aureliei Ion: Eu nu voi lăsa să treacă pe lângă mine această tragedie. Oameni, nu vă mai plecaţi capul!

Interviu emoţionant cu sora Aureliei Ion: Eu nu voi lăsa să treacă pe lângă mine această tragedie. Oameni, nu vă mai plecaţi capul!

Interviu emoţionant cu sora Aureliei Ion: Eu nu voi lăsa să treacă pe lângă mine această tragedie. Oameni, nu vă mai plecaţi capul!
23 Ian 2014   •   23:00

Mihai Gâdea a difuzat, în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" un interviu emoţionant cu sora Aureliei Ion, Mariana Ciucă, care le-a mulţumit sătenilor din localitatea Horea pentru tot ceea ce au făcut pentru a-i găsi sora.

"Am vrut în special să intru în legătură doar pentru a le mulţumi dânşilor, din tot sufletul, chiar dacă sora mea nu mai este. (...) Nu este vina dumneavoastră, eu vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut", a spus Mariana Ciucă, cu vocea stinsă.

"Sora mea ar fi putut fi salvată şi cu gândul asta nu pot să trăiesc. Sistemul din ţara asta este defect. Şi ştiu, eu am plecat din ţara asta pentru că am văzut că nu găsesc un loc în care să mă simt în siguranţă. (...) Eu nu voi lăsa să treacă pe lângă mine această tragedie, fără să iau măsuri. (...) Oameni, nu mai lăsaţi să treacă lucruri pe lângă. Nu vă mai supuneţi şi nu vă mai plecaţi capul. Luaţi măsuri ca să se schimbe ţara", a spus Mariana Ciucă la Antena 3.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close