Antena 3 CNN Actualitate Ioan Ghişe, la Sinteza Zilei: Această mascaradă cu unitatea dreptei are menirea de a aduce totul în mâna lui Băsescu

Ioan Ghişe, la Sinteza Zilei: Această mascaradă cu unitatea dreptei are menirea de a aduce totul în mâna lui Băsescu

Ioan Ghişe, la Sinteza Zilei: Această mascaradă cu unitatea dreptei are menirea de a aduce totul în mâna lui Băsescu
22 Iul 2014   •   13:14
După luni întregi de conflicte cu liderii formaţiunii, Ioan Ghişe a demisionat din PNL. Imediat după ce Klaus Iohannis a primit girul colegilor pentru statutul de prezidenţiabil, senatorul PNL a anunţat, la Antena 3, că demisionează, nemulţumit de fuziunea cu PDL. Ghişe este decis să intre, ca independent, în cursa pentru Cotroceni.

Ioan Ghişe este convins că fuziunea cu PDL va şterge identitatea Partidului Naţional Liberal, condamnat să ajungă la mâna lui Traian Băsescu.

Întrebat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de ce şi-a dat demisia din PNL, Ioan Ghişe a răspuns că fuziunea cu PDL şi „această mascaradă cu unitatea dreptei” este menită să aducă totul „în mâna lui Băsescu”.

Pentru a duce la îndeplinire promisiunile făcute electoratului, Ioan Ghişe este decis să încerce să ajungă în cea mai înaltă funcţie din stat.

Intentionez să strâng semnături pentru a candida la preşedinţia României”, a mai spus Ioan Ghişe în emisiunea Sinteza Zilei.

Fostul membru al PNL consideră sinucigasă decizia conducerii partidului de a fuziona cu Partidul Democrat Liberal şi susţine că liberalii vor fi aspru taxaţi de electorat, care identifică încă PDL cu Traian Băsescu.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close