Antena 3 CNN Actualitate Ioana Băsescu: DNA a subevaluat Moşia Nana

Ioana Băsescu: DNA a subevaluat Moşia Nana

Ioana Băsescu: DNA a subevaluat Moşia Nana
de S.T.    |    28 Apr 2015   •   14:45

Ioana Băsescu acuză procurorii că îi subevaluează moşia! Fiica fostului preşedinte scrie, în cererile de ridicare a sechestrului pe moşia Nana, că procurorii i-au evaluat terenul la mai puţin de 10.000 de lei pe hectar în vreme ce ea a plătit dublu.

Ioana Băsescu a depus nu mai puţin de 30 de acţiuni în instanţă, în care susţine că sechestrul a fost instituit ilegal, din cauza unor vicii de procedură.

Fiica fostului preşedinte a solicitat instanţei să îi oblige pe cei de la Cadastru să scoată din cartea funciară sechestrul impus pe terenurile pe care le deţine pentru că din documentaţie lipsesc mai multe înscrisuri.

Măsura impunerii sechestrului pe terenurile de la Nana a fost luată în 16 februarie. Au fost indisponibilizate o parte din moşia familiei Băsescu, dar şi alte suprafeţe care însumează 200 de hectare. Parchetul General a luat această decizie în dosarul în care procurorii cercetează retrocedarea ilegală a respectivelor terenuri. Constestaţia depusă de Ioana Băsescu la această măsură a fost respinsă de o instanţă din Călăraşi la începutul lunii trecute.

Ioana Băsescu a achiziţionat moşia de la Nana în septembrie 2013, cu ajutorul unui credit bancar de un milion de euro acordat de CEC Bank, aprobat printr-un simplu telefon.

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close