Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis şi Victor Ponta, mesaje de condoleanţe pentru rudele victimelor accidentului aviatic din Franţa

Klaus Iohannis şi Victor Ponta, mesaje de condoleanţe pentru rudele victimelor accidentului aviatic din Franţa

Klaus Iohannis şi Victor Ponta, mesaje de condoleanţe pentru rudele victimelor accidentului aviatic din Franţa
24 Mar 2015   •   16:43

Preşedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care îşi exprimă solidaritatea faţă de familiile victimelor accidentului aviatic petrecut astăzi în Franţa.

"Am aflat cu profundă tristeţe de accidentul aviatic care a avut loc astăzi în sudul Franţei. Îmi exprim solidaritatea faţă de familiile victimelor accidentului", se arată în mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, de pe pagina de socializare.

Şi premierul Victor Ponta a postat, pe Twitter, mesaje în limbile spaniolă, germană şi franceză, în care arată că este şocat de vestea privind accidentul aerian din Franţa al companiei Germanwings şi că gândurile sale se îndreaptă către familiile şi apropiaţii victimelor.
   
Un avion de pasageri, aparţinând companiei low-cost Germanwings, s-a prăbuşit în sudul Franţei (Alpes-de-Haute-Provence), regiunea Digne-Barcelonnette, la sud de oraşul Grenoble.

Aeronava, un Airbus A320, avea la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului (doi piloţi şi patru însoţitori de zbor) şi efectua o cursă regulată între Barcelona şi Düsseldorf .

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close