Antena 3 CNN Actualitate LEGĂTURA interlopilor din Prahova cu familia prezidenţială

LEGĂTURA interlopilor din Prahova cu familia prezidenţială

LEGĂTURA interlopilor din Prahova cu familia prezidenţială
13 Mar 2014   •   14:08

Jurnalul Naţional prezintă o nouă anchetă care scoate la iveală relaţiile dintre interlopii din Prahova şi familia prezidenţială. Veriga de legătură este consiliera lui Iulian Fota, consilierul prezidenţial pe probleme de apărare.

Fiica acesteia este bună prietenă cu mezina preşedintelui, dar şi cu interlopul Răzvan Alexe, implicat în dosarul preşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Cosma.

Traian Băsescu este preocupat de dosarele lui Mircea Cosma şi Vlad Cosma, pentru ca aceştia sunt judecaţi alături un cunoscut interlop din Prahova Răzvan Alexe, potrivit jurnaliaştilor de la Jurnalul Naaţional.

Alexe poate lovi puternic în imaginea familiei prezidenţiale şi a administraţiei de la Cotroceni, pentru că are conexiuni cu familia Băsescu, prin familia Kohalmi, respectiv prin Luminiţa Kohalmi, care este acum consiliera şefului Departamentului Securităţii Naţionale.


Luminiţa Kohalmi a fost şi consiliera Elenei Udrea pe vremea când aceasta era ministru, dar şi a ministrului Atanasiu, la Apărare.

În 2010, Luminiţa Kohalmi, prin soţul său, ar fi preluat de la Romtelecom o staţiune de patru stele, administrată anterior de MApN. O dată cu venirea Guvernului Ponta, Luminiţa Kohalmi s-a despărţit de Executiv pentru a se retrage la Palatul Cotroceni pe postul de consilier al consilierului prezidenţial pe probleme de securitate naţională, Iulian Fota.

Fotografiile publicate de Jurnalul Naţional arată că fiica familiei  Kohalmi, Ioana, îşi etalează prietenii penali pe Facebook, alături de Traian Băsescu şi Elena Udrea. Tânăra apare în cluburile de fiţe şi alături de prahoveanu Răzvan Alexe dar şi de alte persoane care au fost deja dovedite şi arestate pentru contrabandă.  

Ioana Kohalmi este prietenă şi cu Elena Băsescu şi a fost prezentă al nunta acesteia şi la sărbătorirea Crăciunului din decembrie 2013 în familia prezidenţială. Ioana Kohalmi apare însă şi în braţele lui Răzvan Alexe, arestat în "Reţeaua Păvăleanu".

Ziariştii de la Jurnalul Naţional se întreabă dacă Traian Băsescu chiar nu ştie nimic de aceste legături primejdioase. Şi publicaţia Lumea Justiţiei a publicat o anchetă explozivă care arată conexiunile periculoase ale lumii interlope din Prahova cu familia Băsescu şi Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu
Parteneri
Vlad Pascu, la judecătoria Mangalia, termen cu un nou judecător
x close