Antena 3 CNN Actualitate Liderul trupei Şuie Paparude este încă în comă. Medicii spun că starea artistului e stabilă

Liderul trupei Şuie Paparude este încă în comă. Medicii spun că starea artistului e stabilă

Liderul trupei Şuie Paparude este încă în comă. Medicii spun că starea artistului e stabilă
de O.P.    |    21 Oct 2013   •   05:49

Starea liderului trupei Şuie Paparude este stabilă, deşi este în continuare în comă. Medicii i-au montat artistului două stenturi pe o arteră pulmonară, după infarctul miocardic suferit sâmbătă seara, în speranţa că inima lui va funcţiona normal.

La numai 42 de ani, inima artistului a cedat din cauza stresului şi a oboselii. Apropiaţii spun că acesta era extenuat după o lungă perioadă în care s-a pregătit lansarea noului videoclip.

Liderul trupei Şuie Paparude, Mihai Cîmpineanu, a fost transferat înapoi la Spitalul de urgenţă din Timişoara, după operaţia pe cord la care a fost supus la Institutul de Boli Cardio Vasculare. Artistul se află în continuare în comă indusă.

Mihai, sau Michi de la Şuie Paparude, cum este cunoscut, asuferit un infarct la finalul concertului susţinut sîmbătă noapte la Timişoara. S-a prăbuşit ca secerat imediat cum a coborât de pe scenă. A apucat doar să le spună colegilor că are dureri puternice în piept.

Un echipaj SMURD l-a luat pe Mihai Câmpineanu şi l-a dus la Spitalul Municipal Timisoara, unde doctorii de la urgenţe s-au chinuit să-l resusciteze. Peste noapte l-au stabilizat.

  După tragicul eveniment, colegii din trupă au postat un mesaj de susţine pe pagina oficială Şuie Paparude.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close