Antena 3 CNN Actualitate Litrul de motorină costă 4 lei într-o localitate din Sălaj. O „afacere“ care îţi lasă apă-n rezervor

Litrul de motorină costă 4 lei într-o localitate din Sălaj. O „afacere“ care îţi lasă apă-n rezervor

Litrul de motorină costă 4 lei într-o localitate din Sălaj. O „afacere“ care îţi lasă apă-n rezervor
06 Apr 2012   •   11:02

O femeie din Sălaj a găsit soluţia pentru o afacere avantajoasă. A profitat de lucrărilor agricole de primăvară şi a început să vândă motorină.
Numai că persoanele care au cumpărat combustibilul au sesizat că în canistre nu era motorină, ci apă.

"Afacerea" a fost pusă pe roate de o femeie din localitatea sălăjeană Ileanda, care a vândut în ultimele zile sute de litri de apă de pârâu, pretinzând că este carburant veritabil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, femeia, Angelica V., de 39 de ani, din Ileanda, profitând de faptul că în această perioadă se desfăşoară lucrările agricole de primăvară, a lansat zvonul că vinde motorină, la 4 lei pentru un litru.

Persoanele care doreau să cumpere combustibil, duceau canistre acasă la aceasta şi, după ce clienţii plecau, ea umplea recipientele cu apă dintr-un pârâu care curgea prin apropierea locuinţei, le închidea şi peste capac turna motorină, pentru a lăsa impresia că sunt pline cu combustibil.


×
Subiecte în articol: motorina combustibil
Parteneri
Patrizia şi Bianca au fost găsite de autorităţi, în Italia
x close