Antena 3 CNN Actualitate Locotenentul lui Codruţ Marta, Radu Nemeş rupe tăcerea! A cerut în mod oficial să facă declaraţii în faţa procurorilor DNA

Locotenentul lui Codruţ Marta, Radu Nemeş rupe tăcerea! A cerut în mod oficial să facă declaraţii în faţa procurorilor DNA

Locotenentul lui Codruţ Marta, Radu Nemeş rupe tăcerea! A cerut în mod oficial să facă declaraţii în faţa procurorilor DNA
17 Iul 2014   •   15:34

Omul de afaceri Radu Nemeş a cerut în mod oficial să facă declaraţii în faţa procurorilor DNA, în legătură cu relaţia pe care acesta a avut-o cu Codruţ Marta , dispărut şi dat în căutare internaţională.

De asemenea, acesta şi-a exprimat dorinţa de a face dezvăluiri şi cu privire la relaţia sa cu Elan Schwartzenberg.

Aceasta este prima declaraţie pe care Radu Nemeş este de acord să o dea în faţa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Radu Nemeş susţine că are informaţii importante cu privire la legătura dintre Codruţ Marta şi Elan Schwartzenberg, relaţii care ar duce undeva în apropierea unei persoane influente şi importante în stat.

În acest moment se află în faţa anchetatorilor, urmând să ofere detalii mai ales despre conturile în care au ajuns banii în urma afacerii cu contrabanda cu motorină.

În ceea ce îl priveşte pe Codruţ Marta, este greu de spus dacă Radu Nemeş are vreo informaţie despre locul în care s-ar afla acesta. Ultimul care l-a văzut în viaţa pe Codruţ Marta este omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Maşina celui care este dat dispărut a fost găsită pe aeroportul Otopeni cu cheile de contact în interior, dar şi cu telefonul mobil. Şoţia acestuia a depus o plângere la Parchetul General, însă nu s-a descoperit încă ce s-a întâmplat cu Marta.

În acest dosar au dat declaraţii Sorin Blejnar, Codruţ Marta fiind fostul consilier al acestuia în perioada în care se afla la conducerea ANAF, Elan Schwartzenberg, chiar şi Mihaela Rădulescu fiind adusă de la Monaco.

×
Subiecte în articol: Codrut Marta DNA declaraţii
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close