Antena 3 CNN Actualitate Mandat de arestare în lipsă, pe numele lui Mihail Boldea. Va fi dat în urmărire generală şi internaţională

Mandat de arestare în lipsă, pe numele lui Mihail Boldea. Va fi dat în urmărire generală şi internaţională

Mandat de arestare în lipsă, pe numele lui Mihail Boldea. Va fi dat în urmărire generală şi internaţională
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Mar 2012   •   17:39

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a dispus, joi, emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pentru 30 de zile pe numele deputatului Mihail Boldea  În urma deciziei instanţei, Mihail Boldea va fi dat în urmărire generală şi internaţională.

Deputatul Mihail Boldea este cercetat de procurorii DIICOT Galaţi pentru înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional care ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro.
   
Cererea procurorilor s-a judecat în lipsa lui Boldea, care a ieşit din ţară sâmbătă, prin vama Giurgiu, iar apoi a plecat din Turcia cu un avion, spre o destinaţie necunoscută.

Potrivit unor surse ale Antenei 3, deputatul Mihail Boldea s-ar afla în Egipt, în staţiunea Sharm el-Sheikh.

Parlamentarul a plecat sâmbătă din ţară prin Vama Giurgiu. El a ajuns la Istanbul de unde a plecat duminică către o destinaţie necunoscută.

PSD cere demisia procurorului general al României. Social-democraţii susţin că instituţia condusă de Laura Codruţa Kovesi a făcut posibilă fuga deputatului Mihail Boldea.




×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close