Antena 3 CNN Politică PSD cere demisia Codruţei Kovesi, în urma plecării din ţară a lui Mihail Boldea

PSD cere demisia Codruţei Kovesi, în urma plecării din ţară a lui Mihail Boldea

PSD cere demisia Codruţei Kovesi, în urma plecării din ţară a lui Mihail Boldea
Sursa foto: Foto: Mediafax
22 Mar 2012   •   12:55
PSD cere demisia procurorului general al României. Social-democraţii susţin că instituţia condusă de Laura Codruţa Kovesi a făcut posibilă fuga deputatului Mihail Boldea.

"PSD solicită demisia doamnei procuror general Laura Codruţa Kovesi. De ce? În instituţiile manageriate de domnia sa a fost posibilă o asemenea situaţie", a spus, joi, într-o conferinţă de presă, senatorul PSD George Severin, citat de Mediafax.

De asemenea, PSD solicită tuturor instituţiilor implicate în această situaţie (Parchetul ICCJ, DIICOT, Parchetul Tribunalului Galaţi) să tragă concluziile şi să ajungă la consecinţele necesare.

Severin a oferit drept exemplu faptul că ministrul de Interne belgian a demisionat după ce un deţinut a dispărut două minute la toaletă.

Potrivit senatorului PSD, "fie în mod conştient" nu s-a dat interdicţia de a părăsi ţara şi Mihail Boldea "a fost lăsat în mod deliberat să plece", fie este vorba despre "o gravă incompetenţă şi incoerenţă" a organelor statului.

Cum explică DIICOT fuga lui Boldea din ţară

Descinderi la imobilele lui Mihail Boldea. DIICOT nu a ştiut că deputatul vroia să plece din ţară. Averea lui Boldea, sub sechestru

Unde a "zburat" Boldea? Deputatul ar fi plecat într-o ţară africană cu care România nu are tratat de extrădare





×
Subiecte în articol: Codruţa Kovesi PSD demisie mihail boldea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close