Antena 3 CNN Actualitate Maşină spulberată de tren, la Iaşi. TOŢI pasagerii, împreună cu şoferul, AU MURIT

Maşină spulberată de tren, la Iaşi. TOŢI pasagerii, împreună cu şoferul, AU MURIT

Maşină spulberată de tren, la Iaşi. TOŢI pasagerii, împreună cu şoferul, AU MURIT
Sursa foto: Foto captura Antena 3
08 Sep 2013   •   22:30
UPDATE 22.20 - Cele două persoane - un băiat de 13 ani şi un bărbat de 35 de ani - rănite în accidentul produs în apropiere de Iaşi la trecerea cu calea ferată au decedat la spital, astfel numărul victimelor ajungând la 11, informează Agerpres.


Ştire iniţială 16.00
Nouă oameni au murit după ce o maşină (monovolum cu şase plus unu locuri - n.r.) a fost spulberată de un tren, la ieşirea din Iaşi, în zona Fabricii de Antibiotice. Martorii spun că şoferul a ignorat semnalizarea cu crucea Sf. Andrei, când a fost surprins de tren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Alexandru Chelaru, în autoturismul lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată de la marginea municipiului Iaşi se aflau 11 persoane, iar în urma impactului nouă dintre acestea au murit, iar alte două au fost rănite grav

Cele două persoane rănite, între care un copil de 14 ani, au fost transportate la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.
   
Conform sursei citate, autoturismul a fost lovit în plin şi târât pe o distanţă de câteva sute de metri de trenul Regiotrans care circula pe ruta Iaşi-Dorohoi.
   
Autoturismul în care se aflau cei 11 este un Volkswagen Sharan şi are o capacitate de şapte locuri, informează Mediafax.
   
Potrivit anchetatorilor, cele 11 persoane veneau din localitatea ieşeană Domniţa, comuna Ţibana.
   
Iniţial, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi anunţau că în autoturismul respectiv se aflau şase persoane, iar în urma accidentului patru dintre acestea au murit, iar două au fost rănite.
   
Primele cercetări ale poliţiştilor arată că şoferul autotusrimului nu s-ar fi asigurat la trecerea de cale ferată respectivă. Trecerea este semnalizată cu crucea lui Andrei
 

×
Subiecte în articol: accident tren
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close