Antena 3 CNN Actualitate Medicul care îl operează pe Năstase a vorbit la Antena 3 despre starea fostului premier

Medicul care îl operează pe Năstase a vorbit la Antena 3 despre starea fostului premier

Medicul care îl operează pe Năstase a vorbit la Antena 3 despre starea fostului premier
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Iun 2012   •   02:01

Medicul care îl operează pe Adrian Năstase a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, a confirmat că acesta s-a împușcat în zona gâtului. ”Glonțul a intrat printr-o parte, în regiunea mijlocie a gâtului, și a ieșit pe partea cealaltă. Cum proiectilul nu este steril și a distrus țesuturi în traiectul lui, există riscul unei infecții”, a spus Brădișteanu.

Acesta a declarat că faptul că Adrian Năstase este diabetic și cardiact îngreunează situația fostului premier. Întrebat dacă există pericolul de moarte, Brădișteanu a declarat că ”este un lucru pe care nu îl pot preciza pentru nimeni, mai ales pentru un caz ca acesta. Dar vă asigur că facem tot ce este posibil și sperăm ca acest lucru să nu se întâmple sub nicio formă”.

Medicul Şerban Brădişteanu a mai declarat că starea lui Adrian Năstase este momentan stabilă. "În acest moment se află la Terapie Intensivă, este stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, şi vom intra în operaţie în cursul dimineţii. Aparent pare calm, senin, cât se poate disimula în cazul lui. Este conştient, poate vorbi, foarte greu, este adevărat, dar vorbeşte”, a spus Brădișteanu.

Fostul premier Adrian Năstase s-a împuşcat miercuri noapte, înainte să fie arestat, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii".

×
Subiecte în articol: serban bradisteanu Adrian Nastase
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close