Antena 3 CNN Actualitate Mesaj dur pentru tinerii acuzaţi de viol

Mesaj dur pentru tinerii acuzaţi de viol

Mesaj dur pentru tinerii acuzaţi de viol
20 Iul 2015   •   11:22

Componenții formației Trooper au reacţionat la cazul fetei violate de șapte bărbați în Vaslui. Într-un material postat pe Facebook, Alin Dincă, unul dintre fondatorii trupei, a explicat ce nu este în regulă cu a accepta astfel de situaţii şi a anunţat că a demarat o amplă campanie în acest sens. 

 
Alin Dincă a explicat, în ediţia de luni a emisiunii "Se întâmplă în România", realizată de Maria Coman, că acesta este un semnal de alarmă.
 
"Din luna noiembrie se tot discută despre acest caz, destul de ascuns, pe câteva site-uri, suntem deja în luna iulie şi nu s-a întâmplat nimic, oamenii aceia sunt liberi şi este prea mult. Nu vreau să analizez tot ce se întâmplă în ţara asta, dar vine un moment în care nu mai rezişti. Vrem să demarăm o companie amplă şi sper să punem pe picioare o lege în acest sens."
 
A mai fost exprimarea aia cu sex-surpriză. Bine, o să vadă ei înseamnă acest sex-surpriză, dacă lucrurile merg cum trebuie şi ei ajung la puşcărie. Şi noi o să facem tot ce se poate să nu se poată cumpăra libertatea celor şapte violatori. 
 
"Noi tot încercăm să tragem un semnal de alarmă faţă de ce se întâmplă la nivel de abuz în România, viol, hărţuire şi altele. Am observat că sunt foarte mulţi oameni tineri care au o mentalitate deja stricată. Nu îmi dau seama dacă e din familie sau din haită, din anturajele astea dubioase. În foarte multe cazuri se pune problema că e vina victimei, că s-a îmbrăcat nu ştiu cum, că a dansat nu ştiu cum. Nu se poate aşa ceva. Apoi intervin şi scuzele de genul "era beat sau drogat". Nu este o scuză, dacă te-ai îmbătat sau te-ai drogat, trebuie să îţi asumi", a explicat Dincă.

Iată mesajul integral al trupei Trooper: 

 
Cel putin inchisoare pe viata pentru violatori si pedofili!Cel putin inchisoare pe viata pentru violatori si pedofili!

Posted by Trooper Romania on Friday, July 17, 2015

×
Subiecte în articol: mesaj România violatori tineri
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close