Antena 3 CNN Actualitate Mesajul disperat al sopranei Diana Croitoriu, după tentativa de suicid: "Nu lăsaţi fetele de 20 de ani să plece din ţară pentru că pleacă spre iad"

Mesajul disperat al sopranei Diana Croitoriu, după tentativa de suicid: "Nu lăsaţi fetele de 20 de ani să plece din ţară pentru că pleacă spre iad"

Mesajul disperat al sopranei Diana Croitoriu, după tentativa de suicid: "Nu lăsaţi fetele de 20 de ani să plece din ţară pentru că pleacă spre iad"
23 Sep 2014   •   08:36

Soprana Diana Croitoriu a fost salvată în ultimul moment de la sinucidere, în Franţa, unde locuieşte. Artista a postat pe Facebook un mesaj în care îşi anunţa intenţia de a-şi pune capăt zilelor şi îşi cerea iertare pentru gestul său.

Contactată de Antena 3, a transmis un mesaj disperat tuturor părinţilor din România: să nu-şi mai lase fetele de 20 de ani să studieze sau să muncească în străinătate.

Diana Croitoriu, care are 34 de ani şi este mama unui băieţel, a scris pe reţeaua de socializare că nu mai suportă viaţa pe care o duce în Franţa. Mai mult, soprana declară că vrea să se întâlnească cu o altă mare muziciană, Roxana Briban, care, la rândul ei şi-a pus capăt zilelor.

Acum, Diana Croitoriu se află într-un spital din Franţa, în ţara care a adoptat-o, dar care, spune ea, a şi rănit-o. 

"Aştept să vină psihologul, să văd dacă poate să mă interneze câteva zile. Am nevoie de repaos. Şi vreau să vă spun, dacă pot să vă dau un sfat, nu lăsaţi fetele de 20 de ani să plece din ţară pentru că pleacă spre iad", a spus ea la Antena 3.

"Publicul te iubeşte, te aplaudă, te ovaţionează, dar este din ce în ce mai exigent. Aşteaptă mai mult de la tine. De aceea, dacă nu ai un psihic echilibrat poţi oricând lua calea abisului de care vorbeam. Slavă Domnului că a făcut pasul chibzuit de care era nevoie. Dincolo de orice, familia, copilul şi în măsura în care ea mai doreşte să cânte şi cariera este un dat pentru care merită să trăieşti", a spus Felicia Filip, contactată telefonic de Antena 3.

Diana Croitoriu s-a născut în România, pe 7 decembrie 1980. A absolvit Liceul de Artă Victor Brauner din Piatra Neamţ. apoi a urmat cursurile Conservatoire Superieur de Paris. În anul 2000 s-a mutat în Châlons-sur-Marne, apoi, în 2003, în Marseiile. În prezent, soprana locuieşte împreună cu fiul ei la Charleville, tot în Franţa.

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close