Antena 3 CNN Actualitate Mesajul preşedintelui Băsescu de Anul Nou : A fost un an greu. Românii să aibă încredere în puterile lor

Mesajul preşedintelui Băsescu de Anul Nou : A fost un an greu. Românii să aibă încredere în puterile lor

Mesajul preşedintelui Băsescu de Anul Nou : A fost un an greu. Românii să aibă încredere în puterile lor
Sursa foto: Foto: Mediafax
31 Dec 2010   •   20:22

Preşedintele Traian Basescu a transmis cetăţenilor României un mesaj cu ocazia Anului Nou. Deşi 2010 a fost un an greu, există motive de optimism pentru perioada următoare, apreciază liderul României. Acesta a amintit în mesajul său de "resursa extraordinară a Romaniei – oamenii" şi i-a sfătuit pe români să aibă încredere în puterile lor.

Acesta este mesajul integral al preşedintelui:

Dragi români,

Anul care se apropie să îl începem cu speranţă, iar anul care se încheie să ni-l amintim cu înţelepciune. La începutul drumului în noul an, le urez românilor din ţară şi de pretutindeni să aibă încredere în puterile lor.

A fost un an greu, însă avem motive să fim optimişti când ne gândim la resursa extraordinară a României – oamenii săi. Să avem încredere în forţa, creativitatea şi determinarea cetăţenilor României!

Vremurile dificile reclamă decizii dificile menite să ofere o şansă mai bună în viitor. România are şansa prosperităţii dacă avem forţa să luăm deciziile corecte în avantajul generaţiilor viitoare.

Gândurile mele se îndreaptă în mod deosebit către cei mai tineri. Le doresc să beneficieze de o şcoală modernă, care să reînvie tradiţia învăţământului românesc şi care să le ofere educaţia de care au nevoie şi pe care o merită.

Tuturor românilor, un gând bun! Multă sănătate, La Mulţi Ani!

Vezi şi mesajul de Anul Nou al premierului Emil Boc

×
Subiecte în articol: mesaj anul nou
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close