Antena 3 CNN Timp liber Fun "Mi-aş dori din tot sufletul să tot trăim aşa, în dans, toata viaţa". Cea mai romantică cerere în căsătorie

"Mi-aş dori din tot sufletul să tot trăim aşa, în dans, toata viaţa". Cea mai romantică cerere în căsătorie

"Mi-aş dori din tot sufletul să tot trăim aşa, în dans, toata viaţa". Cea mai romantică cerere în căsătorie
Sursa foto: Foto: www.asdfing.com
18 Aug 2012   •   09:34

Cererile în căsătorie inedite devin tot mai îndrăgite de români! A demonstrat-o un dansator din Galaţi care şi-a cerut iubita de soţie pe scenă în faţa a peste 2000 de spectatori.

Recitalul Mioarei Velicu din cadrul Festivalului International de Folclor a fost brusc întrerupt de un anunţ. Ceea ce părea doar o glumă s-a transformat într-o cerere în căsătorie cât se poate de serioasă dar şi emoţionantă!

"Mi-aş dori din tot sufletul să tot trăim aşa, în dans, toata viaţa, aşa că...Pazargic Aura Alina vrei sa fii soţia mea?" Aşa sunat cererea în căsătorie. Iar răspunsul nu s-a lăsat aşteptat. "Da!".

Povestea de iubire a dansatorilor a început în urmă cu doi ani,  însă abia acum a găsit Valentin momentul prielnic pentru a face pasul cel mare! Pentru că s-au cunoscut pe scenă ...a considerat firesc să o ceară în căsătorie tot acolo!  Iar pentru Alina surpriza a fost totală!

Şi cum era normal ...după răspunsul Alinei, pe scenă s-a încins o horă a bucuriei!


×
Subiecte în articol: cerere in casatorie casatorie
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close