Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, AMENINŢAT cu MOARTEA: "În România nu există respect faţă de viaţă"

Mihai Gâdea, AMENINŢAT cu MOARTEA: "În România nu există respect faţă de viaţă"

Mihai Gâdea, AMENINŢAT cu MOARTEA: "În România nu există respect faţă de viaţă"
de S.T.    |    14 Ian 2015   •   21:56

Când toată lumea civilizată deplânge asasinatele jurnaliştilor francezi, un braşovean îi ameninţă cu moartea pe ziaristul Mihai Gâdea şi pe generalul Pavel Abraham. De ce? Pentru că au difuzat filmele cu Mircea Băsescu!

Miercuri seară, la "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a vorbit despre cei care l-au ameninţat cu moartea şi despre modul în care aceştia sunt protejaţi de instituţiile statului.

"În ultimii ani de zile am primit mai multe amininţări cu moartea. Unele dintre ele vi le-am prezentat, pe altele nu le-am prezentat însă le-am trimis Parchetului General sub formă de plângeri", a spus Mihai Gâdea, adăugând că în România nu există respect faţă de viaţă şi faţă de demnitatea fiinţei umane.

Pavel Abraham susţine că a fost ameninţat cu moartea pentru că s-a implicat în dosarul în care este acuzat fratele fostului preşedinte Traian Băsescu.

Invitat la "Sinteza Zilei", avocatul a dat detalii despre telefoanele cu număr necunoscut pe care le primeşte frecvent de la izbucnirea scandalului.

"Este pentru prima dată în viaţa mea când am avut un sentiment de frică şi nu mi-e jenă să spun acest lucru public. Am asistat la o violenţă de limbaj care nu poate fi reprodusă decât de către un om foarte experimentat. Un om obişnuit nu-şi poate găsi cuvinte atât de dure la adresa mea şi a familiei mele", a spus avocatul.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close