Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: Astăzi se hotărăşte dacă regimul lui Traian Băsescu se opreşte sau continuă

Mihai Gâdea: Astăzi se hotărăşte dacă regimul lui Traian Băsescu se opreşte sau continuă

Mihai Gâdea: Astăzi se hotărăşte dacă regimul lui Traian Băsescu se opreşte sau continuă
16 Noi 2014   •   19:53

Astăzi se hotărăşte dacă regimul lui Traian Băsescu se opreşte sau continuă, a afirmat Mihai Gâdea, invitatul special al Andreei Berecleanu, duminică, la Observatorul de la ora 19.00.

"Pentru oamenii politici este un joc politic. Dar pentru toţi cei care am trăit în anii aceştia e foarte important să decidem noi dacă acest regim continuă sau se opreşte", a declarat Gâdea.

Directorul Antena 3 a taxat ieşirea preşedintelui Băsescu de azi dimineaţă, când le-a cerut "băsiştilor" să iasă la vot şi să voteze împotriva "cuiva", încălcând astfel legea care interzice campania electorală făcută în ziua alegerilor.

"Nu este prima încălcare de lege. Probabil că nu e nici ultima. În această seară încearcă să forţeze lucrurile, spunând ce să facă Guvernului, să convoace neapărat o şedinţă de Guvern. Cumva, oamenii încep să intre în panică. Dar nu e vorba doar de panică. E o mobilizare uriaşă a maşinăriei de partid care a ţinut timp de 10 ani de zile acest regim la putere. Şi vor fi nişte zvârcoliri uriaşe ale acestui regim", a spus Mihai Gâdea.

Realizatorul "Sinteza Zilei" a dezvăluit că, în această seară, înainte ca preşedintele Traian Băsescu să transmită comunicatul prin care cere întrunirea de urgenţă a Guvernului, un membru al Biroului Electoral Central a vizitat sediul de partid al acestuia.



×
Subiecte în articol: Alegeri prezidenţiale 2014
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close