Antena 3 CNN Actualitate Mii de români, la PLIMBAREA LIBERTĂŢII. "Ce se întâmplă aici e un fenomen. Cei care nu înţeleg despre ce e vorba sunt într-o mare eroare"

Mii de români, la PLIMBAREA LIBERTĂŢII. "Ce se întâmplă aici e un fenomen. Cei care nu înţeleg despre ce e vorba sunt într-o mare eroare"

Mii de români, la PLIMBAREA LIBERTĂŢII. "Ce se întâmplă aici e un fenomen. Cei care nu înţeleg despre ce e vorba sunt într-o mare eroare"
Sursa foto: Foto: Facebook.com
10 Aug 2014   •   20:00

Mii de români din Bucureşti şi mai multe oraşe au venit la PLIMBAREA LIBERTĂŢII, exprimându-şi astfel solidaritatea faţă de postul de televiziune Antena 3. Au vrut să arate astfel că sunt alături de Antena 3 şi că susţin statul de drept şi libertatea presei.

În Galaţi, Suceava, Sibiu, Timişoara, Piteşti, Ploieşti, Craiova şi lista continuă, oamenii s-au plimbat pe străzi, în semn de solidaritate cu noi.

În Bucureşti, aproape patru mii de persoane (potrivit unui comunicat al Jandarmeriei) s-au plimbat în jurul Palatului Cotroceni, alături de Mihai Gadea, Adri Ursu, Mircea Badea, Dana Grecu şi alti colegi de-ai noştri.

IMAGINI DE LA PLIMBARE


Badea: Duminică e o plimbare, nu un protest. Ca atare, eu nu o să mă apuc să strig

Jurnaliştii Antena 3 au anunţat că vor ieşi, aşadar, începând cu ora 17, la o plimbare relaxată prin centrul Bucureştiului, mai exact în zona Palatului Cotroceni şi a Grădinii Botanice.
 
Toţi membrii echipei Antena 3 vor să se plimbe şi să stea de vorbă. Nu sunt invitate alte persoane, dar, bineînţeles, dacă telespectatorii noştri, cei care sunt alături de noi şi ne susţin, vor să ni se alăture, sunt bineveniţi.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close