Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, dialog cu procurorul Eugen Iacobescu: Este momentul decisiv pentru a fi curajoşi!

Mircea Badea, dialog cu procurorul Eugen Iacobescu: Este momentul decisiv pentru a fi curajoşi!

Mircea Badea, dialog cu procurorul Eugen Iacobescu: Este momentul decisiv pentru a fi curajoşi!
22 Iul 2014   •   23:53

În urma dezvăluirilor din cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Sinteza Zilei", unde Mihai Gâdea a prezentat  dedesubturile dosarului, Mircea Băsescu-Bercea Mondial, Mircea Badea a avut un dialog cu procurorul Eugen Iacobescu, cel căruia i-a fost luat dosarul de către procurori.

"Eu aş vrea în primul rând să îl încurajez pe domnul Iacobescu şi să îi spun că eu cred că acesta este cel mai important! Este momentul decisiv pentru a fi curajoşi, pentru că dacă nu vom fi acum, atunci când? Şi dacă nu aici, atunci unde? Eu înţeleg că domnia sa se fereşte să spună foarte clar unele lucruri, dar eu cred că aceste ezitări nu mai sunt necesare", a declarat realizatorul emisiunii "În gura presei".

Mircea Badea împreună cu procurorul Eugen Iacobescu au vorbit şi despre importanţa implicării Antenei 3 în difuzarea imaginilor care îl incriminează pe fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

"Până când lucrurile nu sunt făcute publice, instituţiile statului pot avea încotro, în sensul neinvestigării sau chiar acoperirii unor situaţii de fapt", a declara Mircea Badea.

Procurorul Eugen Iacobescu a declarat că în curând va oferi un martor cheie în dosarul ALRO.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close