Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu e o premieră că justiţia lucrează pe 31 decembrie, s-a mai văzut şi la Traian Băsescu

Mircea Badea: Nu e o premieră că justiţia lucrează pe 31 decembrie, s-a mai văzut şi la Traian Băsescu

Mircea Badea: Nu e o premieră că justiţia lucrează pe 31 decembrie, s-a mai văzut şi la Traian Băsescu
de M.C.    |    06 Ian 2014   •   00:00

Mircea Badea a vorbit, duminică, în cadrul emisiunii "În gura presei", despre activitatea justiţiei pe final de 2013.

"Motivarea sentinţei de fond în dosarul "Ica" a fost slobozită pe 31 decembrie, ora 15.00. Justiţia lucra asiduu pe 31 decembrie? E penibilă, frizează cretinismul şi, desigur, ticăloşia. Nu ne puteam aştepta la altceva. Justiţia m-a condamnat şi pe mine, de două ori, în luna decembrie. Cea mai recentă, administrată de Judecătoria Sectorului 1, pentru că l-aş fi prejudiciat la imagine pe domnul acela de la ANI" a explicat Mircea Badea.

"Mai ştiu pe cineva care lucrează la astfel de ore, pe astfel de date, Traian Băsescu, care promulga bugetul sâmbătă, la ora 23.59. Nu e o premieră că justiţia lucrează pe 31 decembrie, s-a mai văzut. Revin la procesul meu, ca să fac recurs trebuie motivarea. Ea poate dura şi opt luni...ştiţi dosarul lui Năstase. De aia aş avea o rugăminte către doamna judecătoare, onorată instanţă Focşa Raluca, să motivăm şi noi sentinţa, ca să pot să fac şi eu mai departe recurs... Soţul doamnei judecător, Focşa Mircea Vlad, este ofiţer SRI. Mi se pare o împreunare instituţională corectă, astfel încât lucrurile să meargă bine, să nu meargă rău" a mai spus realizatorul emisiunii "În gura presei".

"Onorata instanţă, de pe relatările de pe net, consideră că l-am numit pe Horia Georgescu onanist. Dacă-mi arată cineva că am spus asta, mănânc CD-ul...nicio instanţă zdravănă la cap nu poate spune asta, pentru că nu am spus-o" a conchis Mircea Badea.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "
În gura presei" cu Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: justitie
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close