Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Trebuie să fii bolnav mintal să nu te mulţumească faptul că un ministru a luat o măsură în cazul abuzurilor de la proteste

Mircea Badea: Trebuie să fii bolnav mintal să nu te mulţumească faptul că un ministru a luat o măsură în cazul abuzurilor de la proteste

Mircea Badea: Trebuie să fii bolnav mintal să nu te mulţumească faptul că un ministru a luat o măsură în cazul abuzurilor de la proteste
Sursa foto: Foto: Antena3
14 Ian 2013   •   00:11
Mircea Badea a comentat în cadrul emisiunii În gura presei un articol din Evenimentul Zilei intitulat "Servilism maxim. Ministrul de Interne Radu Stroe executa prompt dorintele lui Mircea Badea".

"Mie mi se pare de apreciat ca dl Stroe a reactionat absolut corect. Poate ca astia de la EVZ voiau altceva, ca alta explicatie nu exista. Trebuie sa fii bolnav mintal sa nu fii multumit cu faptul ca un ministru, sau cineva cu puterea in mana, a luat o masura. Trebuie sa fii nebun, complet cretin, dement, bolnav mintal cu perfuzii in cap", a spus Mircea Badea.



Articolul din EVZ vine după ce la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea s-a discutat despre abuzurile făcute la protestele din urmă cu un an. Mircea Badea a declarat în acea emisiune că și-ar dori ca cei care ”au făcut nasoale să pățească nasoale”.

Ulterior, șeful Jandarmeriei Bucureşti, Eugen Meran, a fost demis din cauza abuzurilor comise de cei aflaţi în subordinea sa, în urmă cu un an, la protestele din Piaţa Universităţii, de către ministrul de Interne, Radu Stroe.


Invitat la Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor, la Antena 3, Radu Stroe a explicat gestul său de a-l demite pe Eugen Meran.

Mai mult, jandarmul care a lovit un manifestant a fost identificat și deferit justiției. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close