Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu vrea acasă. Fratele preşedintelui şi-ar dori să stea în arest la domiciliu: "Am luat totul ca pe o glumă"

Mircea Băsescu vrea acasă. Fratele preşedintelui şi-ar dori să stea în arest la domiciliu: "Am luat totul ca pe o glumă"

Mircea Băsescu vrea acasă. Fratele preşedintelui şi-ar dori să stea în arest la domiciliu: "Am luat totul ca pe o glumă"
de O.P.    |    23 Iul 2014   •   05:58

Mircea Băsescu face o nouă încercare de a ieşi din închisoare. După ce judecătorii i-au respins schimbarea arestării preventive cu punerea sub control judiciar, fratele preşedintelui vrea în arest la domiciliu.

Din spatele gratiilor, fratele preşedintelui spune că arestarea nu are nicio legătură cu finii lui şi că, în spatele scandalului în care este acuzat de şpagă şi trafic de influenţă ar fi mâna altcuiva.

Mircea Băsescu susţine că nu a vorbit cu preşedintele ţării de când se află în arest preventiv.

Din arest, Mircea Băsescu spune că NU crede că a ajuns după gratii din cauza lui Bercea Mondial şi a rudelor acestuia.

''Am luat totul ca pe o glumă. De exemplu, cînd pe film spun, la mine au ajuns 250 de mii, fac o pauză după care continui... mi s-a pus mormanul de dolari, acei bani erau însă luaţi de Căpăţână, care, temându-se de membrii familiei Bercea, m-au transformat pe mine în intermediar, ca să-i restitui eu".

Mircea Basescu spune ca nu a vorbit fratele său, preşedintele Traian Băsescu sau cu familia acestuia, de când a fost arestat.

În plus, fratele preşedintelui afirmă în continuare că este nevinovat şi că înregistrările care au fost depuse la dosar nu sunt originale.


×
Subiecte în articol: mircea basescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close