Antena 3 CNN Actualitate MOARTE CUMPLITĂ. 4 persoane au decedat după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

MOARTE CUMPLITĂ. 4 persoane au decedat după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

MOARTE CUMPLITĂ. 4 persoane au decedat după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Feb 2014   •   20:18
Patru persoane au decedat, duminică seară, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren InterRegio, la ieşirea din municipiul Vaslui, traficul feroviar în zonă fiind întrerupt în condiţiile în care locomotiva garniturii a fost avariată, conform Mediafax.
Potrivit primelor informaţii, cele patru victime sunt două femei şi doi bărbaţi, iar maşina în care se aflau era înmatriculată în judeţul Galaţi.
Poliţiştii au spus că şoferul maşinii nu a respectat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona depozitelor de la ieşirea din municipiul Vaslui spre Bacău, autoturismul fiind lovit de tren.
Circulaţia feroviară în zonă a fost întreruptă, întrucât locomotiva trenului a fost avariată în urma impactului cu autoturismul.
"În urma impactului, maşina a fost târâtă circa 300 de metri, iar locomotiva trenului a fost avariată. În aceste condiţii, reprezentanţii CFR Călători au trimis în zonă altă locomotivă care a tractat trenul până în gara Vaslui, pentru a debloca traficul feroviar", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.
Poliţiştii vasluieni fac în continuare cercetări pentru a stabili identitatea celor patru persoane decedate.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close