Antena 3 CNN Actualitate Motivul INCREDIBIL pentru care un poliţist a bătut crunt un şofer, în Gorj. Ce riscă omul legii

Motivul INCREDIBIL pentru care un poliţist a bătut crunt un şofer, în Gorj. Ce riscă omul legii

Motivul INCREDIBIL pentru care un poliţist a bătut crunt un şofer, în Gorj. Ce riscă omul legii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Aug 2012   •   17:10

Un poliţist a bătut crunt un şofer, chiar în mijlocul străzii, pentru acesta că l-ar fi stropit cu maşina. Totul s-a întâmplat în faţa unui magazin din judeţul Gorj. Poliţistul, care nu este la prima abatere, urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Imaginile cu bătaia au fost surprinse de o camera de supraveghere din comuna Mătăsari, judeţul Gorj. În imagini se observă cum poliţistul asteapta în fata unui magazin ca soferul să iasă după care începe să îi care pumni şi picioare. Victima susţine că poliţistul i-ar fi reproşat că l-a stropit cu maşina în momentul în care a trecut pe lângă el.

După ce şi-a revenit, bărbatul s-a dus la spital unde a scos un certificat medico-legal şi a şi făcut şi plângere la politie.

Pe numele poliţistului s-a întocmit un dosar penal. Agentul a rămas acum şi fără arma din dotare. 

Poliţistul bătăuş nu este la prima abatere. El a mai fost sancţionat, dar nu s-a făcut anchetă disciplinară. Reprezentanţii IPJ Gorj susţin că pe numele agentului există cel puţin două plângeri pentru agresiune.




×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close