Antena 3 CNN Actualitate N-avem autostrăzi, dar soluţiile autorităţilor sunt ingenioase. S-ar putea să circulăm pe DN1 pe un singur sens

N-avem autostrăzi, dar soluţiile autorităţilor sunt ingenioase. S-ar putea să circulăm pe DN1 pe un singur sens

N-avem autostrăzi, dar soluţiile autorităţilor sunt ingenioase. S-ar putea să circulăm pe DN1 pe un singur sens
de O.P.    |    04 Ian 2013   •   05:57

Pe DN1 s-ar putea circula într-un singur sens, spre staţiunile montane. Aceasta este soluţia găsită de ministrul Radu Stroe. Deocamdată e doar la stadiul de intenţie, spune ministrul. Declaraţia vine după ce în ultimele zile pe drumul de întoarcere din staţiunile de pe Valea Prahovei s-au format cozi interminabile.

Ministrul Afacerilor Interne a găsit soluţia pentru a evita aglomeraţia pe DN1.

Măsura ar urma să fie aplicată pe perioada în care se fac lucrări la autostrada 3. Ministrul nu a explicat însă care va fi sensul de întors sau pe ce zonă ar trebui să fie aplicată restricţia.

Traficul rutier pe DN 1 Braşov - Ploieşti, dar şi pe DN 1A, recomandat ca rută alternativă, s-a desfăşurat bară la bară, ore în şir, în ultima zi a mini-vacanţei de Anul Nou după ce peste 10.000 de turişti şi-au petrecut Revelionul 2013 în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Daca soluţia propusă de ministru ar fi pusă în aplicare, pe intreg DN1 vor circula maşini doar spre Predeal. Întoarcerea ar putea fi făcută pe o altă rută, şi anume DN1A. Şoferii nu au incredere în această variantă.





×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close