Antena 3 CNN Actualitate Nouăsprezece ONG-uri şi 39 de persoane nu mai au dreptul să adopte câini din adăposturile ASPA

Nouăsprezece ONG-uri şi 39 de persoane nu mai au dreptul să adopte câini din adăposturile ASPA

Nouăsprezece ONG-uri şi 39 de persoane nu mai au dreptul să adopte câini din adăposturile ASPA
24 Mar 2014   •   09:09

Nouăsprezece ONG-uri, printre care asociaţiile Cuţu- cuţu, Caleidoscop şi Prietenii Animalelor, precum şi 39 de persoane sunt pe lista celor care nu mai au dreptul să adopte câini din adăposturile municipalităţii, întrucât au dat declaraţii false sau au abandonat animale, a anunţat ASPA, conform MEDIAFAX.
   
Coordonatorul de proiect al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), Răzvan Băncescu, declara, vineri, că organizaţiile neguvernamentale şi persoanele fizice care, prin declaraţii false sau abandon, nu şi-au respectat obligaţiile adoptării de câini fără stăpân, nu vor mai avea voie, de luni, să preia animale din această categorie.
   
Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor a publicat, duminică, lista ONG-urilor şi a persoanelor care nu mai au dreptul să adopte câini din adăposturile municipalităţii.

Iniţial, Băncescu a anunţat că interdicţia vizează şase organizaţii neguvernamentale şi 25 de persoane fizice. El a precizat că măsura a fost dispusă după ce municipalitatea a constatat, în cazul acestora, falsuri în declaraţiile legate de câinii adoptaţi şi chiar abandonarea acestora.

×
Subiecte în articol: ONG
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close