Antena 3 CNN Actualitate O familie a fost bătută cu ranga în propria casă. Polițiștii îl caută acum pe infractor

O familie a fost bătută cu ranga în propria casă. Polițiștii îl caută acum pe infractor

O familie a fost bătută cu ranga în propria casă. Polițiștii îl caută acum pe infractor
Sursa foto: Foto: beunltd.com
17 Mai 2015   •   09:42

Un infractor periculos este căutat de poliţiştii din Argeş după ce a intrat peste doi soţi în casă şi i-a bătut crunt cu o rangă. La întreaga scenă a asistat şi unul dintre cei doi copii ai familiei, un băieţel de şase ani. Cel mai grav rănită a fost femeia, care a fost transferată la Spitalul Universitar din Capitală. Victimele deţin o importantă firmă de transport internaţional şi o şaormerie în Piteşti. Din casă lipsesc 5.000 de euro şi 7.000 de lei. Poliţiştii au deschis dosar penal in rem, pentru tâlhărie, în acest caz.

Atacul a avut loc într-un cartier de vile din Piteşti. Agresorul a escaladat gardul, înalt de 2 metri şi jumătate care înconjura locuinţa. Pe femeie a găsit-o în curte şi a lovit-o cu o rangă până a lăsat-o aproape fără suflare. Apoi a intrat în casă şi l-a atacat pe soţul ei, care era în dormitor cu fiul de 6 ani. Copilul a fost martor la scena violentă.

După ce i-a bătut crunt pe cei doi soţi, agresorul s-a făcut nevăzut. Din primele cercetări, acesta ar fi sustras din locuinţă 5.000 de euro şi 7.000 de lei. Cei doi soţi, care sunt proprietarii unei firme internaţionale de transport şi au şi o şaormerie în Piteşti, nu ar fi primit ameninţări, spun rudele lor.

Bărbatul bătut a fost internat la secţia de neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă Piteşti, iar soţia lui, mult mai grav rănită, a fost transferată la Spitalul Universitar din Bucureşti. Poliţiştii îl caută acum pe atacator. Vila avea camere de supraveghere, iar imaginile i-ar putea ajuta.
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close