Antena 3 CNN Actualitate "Omul prost se luptă cu câinele, omul inteligent se luptă cu cei care îl abandonează". Lumânări aprinse în Timişoara pentru căţeii care vor fi omorâţi

"Omul prost se luptă cu câinele, omul inteligent se luptă cu cei care îl abandonează". Lumânări aprinse în Timişoara pentru căţeii care vor fi omorâţi

"Omul prost se luptă cu câinele, omul inteligent se luptă cu cei care îl abandonează". Lumânări aprinse în Timişoara pentru căţeii care vor fi omorâţi
Sursa foto: Foto: newnation.sg
11 Sep 2013   •   20:30

Aproximativ o sută de persoane au protestat, miercuri, în faţa primăriei din Timişoara faţă de eutanasierea câinilor maidanezi.

Protestatarii au aprins lumânări pentru maidanezii care vor fi omorâţi, iar alţii au purtat pancarte cu inscripţia "Omul prost se luptă cu câinele, omul inteligent se luptă cu cei care îl abandonează".

"Eutanasierea nu este o soluţie, mai ales că noi credem că animalele nu vor fi ucise prin metode nedureroase", a declarat unul dintre participanţi, citat de Mediafax.

Oamenii au spus că nu îşi doresc să vadă câini pe stradă şi că persoanele care abandonează animalele ar trebui să fie pedepsite.

Legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân care nu sunt adoptaţi sau revendicaţi în 14 zile lucrătoare de când ajung în adăposturi a trecut, marţi, de votul final al Camerei Deputaţilor, forul decizional în privinţa acestui proiect.


 


 


 

×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close