Antena 3 CNN Actualitate Parlamentarii au probleme cu... direcția și nu nimeresc closetul. Femeile de serviciu sunt revoltate

Parlamentarii au probleme cu... direcția și nu nimeresc closetul. Femeile de serviciu sunt revoltate

Parlamentarii au probleme cu... direcția și nu nimeresc closetul. Femeile de serviciu sunt revoltate
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    13 Feb 2013   •   22:52

Parlamentul stă pe un butoi cu pulbere. Revolta poate izbucni în orice clipă, iar protagoniste sunt chiar femeile de serviciu. Ele sunt supărate pe lipsa de direcţie a aleşilor. E drept că nu de stânga sau de dreapta, ci mai mult de centru - la toaletă.

Ameţiți de vâltoarea care îi cuprinde când vine vorba despre binele ţării sau pur şi simplu adormiţi de zecile de ore de şedinţe, aleşii nu prea nimeresc closetul. Aşa că lupta de clasă a început, iar afişele cu indicaţii pentru folosirea toaletei au apărut pe toţi pereţii. Rezultatele s-au lăsat însă aşteptate.

Deşi codul bunelor maniere spune clar că toaleta trebuie să fie curăţată după folosire, iar capacul trebuie lăsat jos, aleşii nostri par mai degrabă amuzaţi de  problema ridicată de femeiele de serviciu.

Cu toată desfăşurarea de forţe a femeilor care fac curăţenie, lupta la baionetă cu bunul simţ al parlamentarilor e departe de a se sfârşi.




×
Subiecte în articol: parlamentari urina
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close