Antena 3 CNN Actualitate Pensionari prădaţi de hoţi deghizaţi, la Cluj. Zeci de clujeni păcăliţi au rămas fără pensii sau banii de înmormântare

Pensionari prădaţi de hoţi deghizaţi, la Cluj. Zeci de clujeni păcăliţi au rămas fără pensii sau banii de înmormântare

Pensionari prădaţi de hoţi deghizaţi, la Cluj. Zeci de clujeni păcăliţi au rămas fără pensii sau banii de înmormântare
08 Ian 2015   •   09:03

Hoţii prind din ce în ce mai mult tupeu. Se îmbracă în uniforme oficiale sau se dau drept poliţişti şi intră peste bătrânii fără apărare. Mai mulţi clujeni în varstă au depus plângeri la poliţie după ce au rămas fără pensii sau banii de înmormântare.

Mai mult, prin diverse moduri, unii au fost convinşi chiar să dea hoţilor şi PIN-ul cardurilor pe care primesc pensia.

Pe fir au intrat deja cei de la DIICOT, iar poliţiştii îi avertizează pe vârstnici să nu permită accesul în casă tuturor necunoscuţilor.

O femeie de 88 de ani a căzut pradă hoţilor de 2 ori în ultima lună. Prima oară s-au dat drept angajaţi ai companiei de gaze, iar mai apoi s-au recomandat ca fiind poliţişti. Cei din urma i-au spus că investighează o cauză cu bani falşi şi au nevoie de un cupon de pensie.

Bătrâna a rămas fără banii puşi deoparte pentru înmormântare.

Ajutată de copii, victima a depus plângere la poliţie.

Femeia nu este singura bătrână din Cluj care a căzut pradă hoţilor. Alte persoane, mai credule le-au dat hoţilor şi cardul şi PIN-ul. Poliţiştii recomandă ca cei care au fost implicaţi în astfel de situaţii să meargă să depună plângeri şi să furnizeze oamenilor legii cât mai multe detalii despre infăţişarea infractorilor.

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close