Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele ANAF ignoră Parlamentul României. Nu s-a prezentat în faţa comisiei la invitaţia oficială

Preşedintele ANAF ignoră Parlamentul României. Nu s-a prezentat în faţa comisiei la invitaţia oficială

Preşedintele ANAF ignoră Parlamentul României. Nu s-a prezentat în faţa comisiei la invitaţia oficială
16 Apr 2015   •   12:38

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) nu s-a prezentat joi la şedinţa comisiei de Buget-Finanţe a Senatului, deşi îi fusese trimisă o invitaţie oficială. De asemenea Gelu Ştefan Diaconu nici nu a anunţat că nu poate ajunge, a declarat preşedintele comisiei, Viorel Arcaş.

"Domnul Diaconu nu s-a prezentat azi (joi - n.r.) la comisie, noi i-am trimis invitaţie oficială, cum facem cu toţi. Avea obligaţia să vină, nu trebuia să confirme, însă trebuia să ne anunţe dacă nu poate ajunge, în cazul în care ar fi în delegaţie", a afirmat Arcaş după ce membrii comisiei l-au aşteptat pe preşedintele ANAF aproape o oră. Comisia vrea să-l recheme pe Diaconu pentru a da explicaţii.

"Nu putem să stăm la cheremul domnului Diaconu, să vină când vrea şi când nu vrea, premierul va fi anunţat şi să ia măsuri", a spus Arcaş.Senatorii s-au arătat foarte deranjaţi de lipsa preşedintelui ANAF la şedinţă, şi spun că aceasta este sfidare.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close