Antena 3 CNN Actualitate Primul român care a trecut înot Canalul Mânecii. Cum s-a pregătit pentru cea mai grea experienţă din viaţa sa

Primul român care a trecut înot Canalul Mânecii. Cum s-a pregătit pentru cea mai grea experienţă din viaţa sa

Primul român care a trecut înot Canalul Mânecii. Cum s-a pregătit pentru cea mai grea experienţă din viaţa sa
30 Iun 2015   •   23:19

Andrei Roşu reprezintă România la una dintre cele mai grele competiţii din lume, Arch 2 Arc (A2A). Imaginează-ţi că ajungi la limită şi că trebuie să treci dincolo de ea, fiind totodată la jumătatea drumului de parcurs.

Sunt puţini oameni în lume care să fie capabili de ceea ce reuşesc participanţii la Enduroman. Printre ei, şi românul nostru, care povesteşte pe pagina sa personală de Facebook cum se antrenează pentru astfel de competiţii.

"Hrană rece, duşuri reci (şi lungi), sute de ore înot în ape deschise şi reci, familiarizarea cu valurile mari şi meduzele, somn în camere răcoroase (fără plapumă/pătură şi pijama), haine subţiri în mijlocul iernii, alergat în şorţ şi tricou chiar şi la temperaturi negative, căldura oprită (şi geamurile deschise) în maşină, renunţarea la scaunul de birou (lucrat în picioare 8 ore pe zi), tempo running-uri de 50 de kilometri, long run-uri (şi ture de biclă) de 100 km+, nutriţie şi hidratare ca la carte, check list-uri peste check list-uri… cam aşa ar arăta, pe scurt, tabloul pregătirii mele pentru A2A"

Iată-l pe Andrei cum se antrena pentru mărirea capacităţii pulmonare.




Citiţi şi Cine e "Enduroman", cântăreţul român care a lăsat scena pentru cele mai dure maratoane de pe pământ

Citiţi şi Primul român care a trecut înot Canalul Mânecii



 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close