Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Afirmaţia lui Meleşcanu oferă garanţia răspunderii penale a preşedintelui Băsescu

Radu Tudor: Afirmaţia lui Meleşcanu oferă garanţia răspunderii penale a preşedintelui Băsescu

Radu Tudor: Afirmaţia lui Meleşcanu oferă garanţia răspunderii penale a preşedintelui Băsescu
19 Sep 2014   •   20:24

Traian Băsescu încalcă un angajamentul pe care l-a semnat când a devenit preşedinte, şi care se referă la a nu folosi în interes politic sau personal informaţiile dobândite pe timpul exercitării funcţiei de preşedinte de stat, a declarat Radu Tudor, în ediţia de vineri a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, comentând astfel declaraţiile directorului SIE.

"Raţiunile (pentru care a cerut lista spionilor - n.r.) ni le-a mărturisit chiar Traian Băsescu. Sunt acelea de a folosi informaţiile respective în campania electorală", a afirmat realizatorul Punctul de Întâlnire, citându-l pe şeful statului. "A spus: Am planul meu ca în campania electorală să dezvălui această infirmaţie".

Radu Tudor subliniază la Antena 3 că preşedintele încalcă legea prin încercarea sa de a aduce informaţii care ţin de siguranţa naţională în politică.

Mie mi se pare că afirmaţia lui Teodor Meleşcanu oferă garanţia răspunderii sale penale, 90 de zile de acum încolo. Băsescu ar putea răspunde penal pentru ceea ce deja a spus", a declarat Radu Tudor.

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close