Antena 3 CNN Actualitate Reportaj cu camera ascunsă. Raiul bişniţarilor s-a mutat lângă Arena Naţională. Biletele sunt acum de 10 ori mai scumpe

Reportaj cu camera ascunsă. Raiul bişniţarilor s-a mutat lângă Arena Naţională. Biletele sunt acum de 10 ori mai scumpe

Reportaj cu camera ascunsă. Raiul bişniţarilor s-a mutat lângă Arena Naţională. Biletele sunt acum de 10 ori mai scumpe
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de O.P.    |    09 Mai 2012   •   06:04

Finala Europa League umple buzunarele celor care s-au grăbit să cumpere bilete pentru a le vinde la preţuri chiar şi de zece ori mai mari.

Sunt uşor de găsit: fie pe internet, fie în faţa stadionului unde vei fi inconjurat de fel de fel de indivizi care aproape că te roagă să cumperi.

Sunt preţuri de 10 de ori mai mari decât cele oficiale. Un bilet la tribuna a 2-a costă 150 de lei, iar la peluză 100 de lei. La casă nu se poate negocia. Pe când la speculanţi - da.

"Dacă iei două... dacă le iei sigur şi vii sigur, ne dai 300 de euro pe două". 

Şi cum totul e ca la piaţă, ai şi de unde alege. Alt vânzător, alte preţuri. Şi preţurile scad în funcţie de cât de multe vrei să iei.


"Vrea şi ei 4 bilete...le-am spus 250 de euro pe un bilet, da' ei vrea sa dea 800 (n.r. euro pentru 4 bilete)".  Adică, 800 de euro in loc de 1000 pe patru bilete. O reducere de 200 de euro. Un discount care pare destul de mare dar aceleasi bilete iniţial au costat mai putin de 100 de euro.

Cei care nu se grăbesc să cumpere au de unde alege. Speriaţi că rămân cu ele, bişniţarii apelează la fel şi fel de trucuri numai pentru a le vinde.


"Pe trei vreau 550 (n.r. euro), acuma, că am nevoie de bani". Cei care preferă să cumpere biletele de la speculanţi ar trebui să verifice dacă sunt bune. Nu puţine au fost cazurile când cumpărătorii s-au ales cu banii luati şi nici la meci nu au putut intra pentru că biletele erau false.




 


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close