Antena 3 CNN Actualitate Zeci de pasageri, puşi să îl aştepte pe pistă pe Băsescu

Zeci de pasageri, puşi să îl aştepte pe pistă pe Băsescu

Zeci de pasageri, puşi să îl aştepte pe pistă pe Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    10 Feb 2014   •   14:30

Traian Băsescu şi Elena Udrea au întârziat cu 30 de minute plecarea avionului care i-a adus de la Cluj la Bucureşti.

Pasagerii au fost ţintuiţi în avion, pe pistă, până ce Băsescu a dat mâna cu tot personalul avionului şi şi-a luat rămas bun de la ofiţerii SPP care au plecat cu maşinile spre Bucureşti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Administraţia Prezidenţială a solicitat drept la replică în cazul informaţiilor referitoare la întârzirea decolării aeronavei care i-a transportat pe Traian Băsescu şi Elena Udrea de la Cluj la Bucureşti:
 
"Administraţia Prezidenţială sesizează informațiile neconforme cu realitatea,  nedocumentate și calomnioase la adresa preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, din ştirea „Revoltător. Zeci de pasageri, puşi să îl aştepte pe pistă pe Băsescu" publicat de site-ul www.antena3.ro în data de 10 februarie 2014, la ora 14.30.

În articol s-a afirmat în mod eronat că o cursă a companiei TAROM a întârziat cu 30 de minute decolarea spre Bucureşti, pentru a aştepta îmbarcarea preşedintelui României, domnul Traian Băsescu.

Pentru rectificarea informațiilor neconforme cu realitatea și a afirmațiilor nedocumentate și calomnioase pe care articolul menționat le conține facem următoarele precizări:

(1) - Cursa TAROM RO 642 de la Cluj-Napoca la Otopeni cu care a călătorit președintele României, domnul Traian Băsescu, astăzi, 10 februarie 2014, a avut o întârziere de 15 minute cauzată de o operațiune de degivrare la care a fost supusă aeronava. Președintele României, domnul Traian Băsescu, nu poate fi considerat în niciun fel răspunzător pentru această întârziere. Operațiunea de degivrare s-a efectuat pe Aeroportul Internațional din Iași, înainte de o cursă spre Aeroportul Internațional „Henri Coandă" din Otopeni. Aeronava a ajuns pe Aeroportul din Otopeni cu o întârziere de 15 minute și a plecat, cu întârziere, spre Aeroportul Internațional „Avram Iancu" din Cluj-Napoca. Aeronava trebuia să ajungă pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" din Cluj-Napoca la ora 9.05, dar a ajuns cu întârziere, astfel că operațiunea de debarcare a pasagerilor a început abia la ora 9.20, iar îmbarcarea pasagerilor având ca destinație Aeroportul Internațional „Henri Coandă" din Otopeni a început la ora 9.35. Avionul a decolat la 9.45, cu 15 minute mai târziu decât era programat.

(2) - Menționăm că președintele României, domnul Traian Băsescu, nu a solicitat niciun minut decalarea orarului de zbor al acestei curse.

(3) - Mai menționăm că președintele României, domnul Traian Băsescu, a așteptat, așa cum au făcut toți ceilalți pasageri, îmbarcarea în această cursă."




×
Subiecte în articol: Elena Udrea avion
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close