Antena 3 CNN Actualitate România în care se poate. Patru tineri români au revoluţionat kinetoterapia

România în care se poate. Patru tineri români au revoluţionat kinetoterapia

România în care se poate. Patru tineri români au revoluţionat kinetoterapia
24 Iun 2015   •   16:39

Şi în România se pot face lucruri remarcabile. Asta a constatat echipa "La ordinea zilei" şi a demarat, în urmă cu câteva săptămâni, campania "România în care se poate". În fiecare luni seară, Dana Grecu vă face cunoştinţă cu oameni care s-au pus în slujba altora, care au avut tot felul de idei şi iniţiative pentru cei din jurul lor, pentru care câştigul a fost mai degrabă sufletesc, decât material.

Terapia pentru copiii cu afecţiuni locomotorii a devenit o joacă în mai multe centre de recuperare din lume datorită unor români. Patru antreprenori români au revoluţionat kinetoterapia cu ajutorul unui soft care le permite micilor pacienţi să perceapă exerciţiile fizice chinuitoare ca pe nişte exerciţii distractive.

Platforma Mira Rehab a fost iniţial un proiect pentru un curs de la Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universitaţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, iar acum se bucură deja de succes în lumea întreagă.




Pentru rezultatele lor remarcabile, cei 4 tineri români au fost premiaţi de Ambasada SUA, iar echipa La ordinea zilei îi consideră ca fiind exemple perfecte pentru "România în care se poate".

Dacă sunteţi sau aţi fost implicat într-un proiect care demonstrează că şi în România se pot face lucruri remarcabile sau cunoaşteţi oameni cu iniţiativă şi mai ales cu viziune care au schimbat faţa comunităţii de care aparţin, scrieţi-ne pe pagina oficială de Facebook a emisiunii: www.facebook.com/LaOrdineaZilei.


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close