Antena 3 CNN Campanii România la înălţime România la înălţime: Mănăstirea Arnota, unul dintre cele reprezentative monumente istorice şi de artă religioasă din ţară

România la înălţime: Mănăstirea Arnota, unul dintre cele reprezentative monumente istorice şi de artă religioasă din ţară

România la înălţime: Mănăstirea Arnota, unul dintre cele reprezentative monumente istorice şi de artă religioasă din ţară
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
10 Sep 2014   •   13:16

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Vor fi astfel prezentate zeci de obiective turistice de sus, prin imagini care te lasă fără cuvinte.

Situată la 37 de kilometri de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Costeşti, Mănăstirea Arnota este unul dintre cele mai frumoase lăcaşuri de cult din ţară.

Ctitorită de Matei Basarab între anii 1633-1634, cu hramul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil", pe temelia unei biserici mai vechi, Mănăstirea Arnota este situată la 56 km de Râmnicu Vâlcea, aproape de Mănăstirea Bistriţa.

Arnota este considerată unul dintre cele mai reprezentative monumente istorice şi de artă religioasă din ţară.


Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

×
Subiecte în articol: România la înălţime
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close