Antena 3 CNN Actualitate România, ţara tuturor posibilităţilor. CE a întrerupt plăţile, dar firmele româneşti continuă să primească fonduri europene

România, ţara tuturor posibilităţilor. CE a întrerupt plăţile, dar firmele româneşti continuă să primească fonduri europene

România, ţara tuturor posibilităţilor. CE a întrerupt plăţile, dar firmele româneşti continuă să primească fonduri europene
Sursa foto: Foto: mindmillion.com
12 Mar 2012   •   08:01

După scandalurile soldate cu un dosar la DNA pentru un fost ministru şi cu amenzi de zeci de mii de lei primite de Ministerul Mediului pentru nereguli la licitaţie, firma Ars Advertising dă din nou lovitura.

Ziarul Ring dezvăluie că firma ploieşteană a primit 1,5 milioane de euro de la Ministerul Muncii condus de Claudia Boghicevici pentru servicii în cadrul POSDRU, deşi plăţile prin acest program european erau sistate.

În urmă cu trei săptămâni, România şi-a luat adio de la fonduri nerambursabile în valoare de peste 3,5 miliarde de euro, după ce Comisia Europeană a sistat plăţile prin POSDRU ca urmare a deficienţelor majore ale sistemului de management şi control.

La numai trei zile după ce, în România, au fost sistate oficial plăţile prin POSDRU, Ministerul Muncii a atribuit un contract în valoare de 6,5 milioane de lei firmelor SC Ars Advertising SA şi Agrafics Communication SRL.

Cele două firme au bătut palma cu Ministerul Muncii pentru a implementa activităţi de publicitate şi informare pentru Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU).

 

 

×
Subiecte în articol: Ministerul Muncii fonduri europene
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close