Antena 3 CNN Actualitate S-a dus gloria Elenei Udrea... Fostul ministru încearcă din răsputeri să atragă atenţia

S-a dus gloria Elenei Udrea... Fostul ministru încearcă din răsputeri să atragă atenţia

S-a dus gloria Elenei Udrea... Fostul ministru încearcă din răsputeri să atragă atenţia
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Aug 2013   •   08:40

Intrată într-un con de umbră, Udrea face orice să fie băgată din nou în seamă de presă. Fostul ministru a pornit un scandal cu colegii de partid, pune pe Facebook poze în costum de baie şi apare în emisiuni mondene.

Odată cu intrarea PDL în opoziţie, s-a dus şi gloria Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului a fost din ce în ce mai puţin vizibilă în ultimul an. Divorţul de Dorin Cocoş a adus-o din nou în atenţia publicului, dar pentru puţin timp. Aşa că, de curând, Udrea a început ofensiva. Concediul de vară a fost o bună ocazie de a atrage din nou simpatie. A lansat lampioane şi a postat fotografii în costum de baie.

Şi-a explicat apariţiile într-o emisiune mondenă, la un post destinat în special femeilor. "Nu o să îmi iau costum taior, cine se aştepta să mă vadă în costum de birou pe plajă, asta e", a spus Udrea.

Udrea a ajuns în lumina reflectoarelor şi în postura de cântăreaţă. A făcut karaoke la cârciumă pe una dintre melodiile preferate ale lui Traian Băsescu.

Şi astfel, în doar câteva zile, Udrea a încercat să agaţe câte un pic din fiecare categorie de public. Din rândul bărbaţilor, cu pozele în costum de baie, din rândul tinerilor mondeni, prin concursul de miss, sau din rândul doamnelor, cu sfaturi privind diete şi creme.




×
Subiecte în articol: Elena Udrea Facebook Elena Udrea
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close