Antena 3 CNN Actualitate Şi-a urecheat elevul atât de tare, încât copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Profesorul violent riscă noi sancţiuni

Şi-a urecheat elevul atât de tare, încât copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Profesorul violent riscă noi sancţiuni

Şi-a urecheat elevul atât de tare, încât copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Profesorul violent riscă noi sancţiuni
de O.P.    |    24 Mar 2015   •   06:46

Un copil de 9 ani de la o şcoală din Cluj a fost urecheat de profesorul de franceză, sancţionat pentru purtare abuzivă şi în urmă cu o lună. Singura masura luata de conducerea şcolii a fost scăderea salariului profesorului cu 15 % pentru urmatoarele 5 luni. Copiii sunt însă in continuare trataţi necorespunzator şi li se vorbeşte urât.

Este vorba despre un dascăl care afirma intr-o emisiune pe internet că invăţământul românesc scoate "Virgule" şi "Non-Valori" şi dădea lecţii de moralitate! Mama copilului agresat a depus plangere la poliţie şi vrea ca dascalul să fie şi mai aspru pedepsit.

Elevul a fost luat de urechi după ce profesorul l-a surprins în curtea şcolii jucându-se cu o bucata de corn.  Pedeapsa fizică a fost atât de puternică încât copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din fericire, leziunile au fost minore, dar părinţii au depus plangere atât la şcoală, cât şi la inspectoratul şcolar şi la politie, mai ales că dascălul mai fusese sancţionat pentru felul în care li se adresa elevilor.

În urmă cu o lună, mai mulţi părinţi s-au revoltat după ce copiii lor au început să refuze să mai participe la orele de franceză din cauza profesorului. Acelaşi dascăl care într-o emisiune de cultură dădea lecţii de moralitate şi afirma că din şcoala românească ies "Non- Valori". 

Profesorul de franceză are 27 de ani şi predă la şcoala din oraş de câteva luni.

×
Subiecte în articol: profesori
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close