Antena 3 CNN Actualitate Stelian Tănase: Ştiu de la persoane din zona Cotroceniului că Băsescu e bolnav

Stelian Tănase: Ştiu de la persoane din zona Cotroceniului că Băsescu e bolnav

Stelian Tănase: Ştiu de la persoane din zona Cotroceniului că Băsescu e bolnav
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    05 Sep 2011   •   19:43

Se înmulţesc vocile care spun că preşedintele Traian Băsescu ar fi bolnav. De data aceasta, cel care a făcut dezvăluirea este un scriitor cunoscut şi, totodată, un ziarist. Stelian Tănase aruncă bomba într-un interviu pe care l-a acordat ziarului ring şi spune că are informaţia de la persoane importante din zona Palatului Cotroceni.

"Ştiu din mai multe surse că este bolnav. Ba nu mai bea, ba nu doarme, ba ia medicamente cu pumnul, dar cine poate să verifice aşa ceva? Eu privesc cu circumspecţie asemenea veşti, deşi el este un băutor de cursă lungă din cauza tinereţii lui zbuciumate pe valuri. (...)Ştiu de la oameni foarte importanţi din zona Cotroceni că este bolnav, dar nu pot să spun mai departe, pentru că nimeni nu are o dovadă certă", a spus Stelian Tănase pentru cotidianul amintit.

Printre cei care au mai spus de-a lungul timpului că preşedintele Traian Băsescu ar fi bolnav se numără şi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Într-o interveţie telefonică la Antena 3, Vadim susţine în continuare informaţia şi dă mai multe detalii despre boala de care ar suferi preşedintele.

"Vine un ziarist şi scriitor cunoscut, Stelian Tănase, care e anchetator vechi de presă, şi redeschide acest subiect. Poate că nu s-ar fi născut aceste discuţii, dacă Administraţia prezidenţială şi Ministerul Sănătăţii ar fi emis un buletin medical periodic despre starea de sănătate a şefului statului", a declarat şeful PRM, Corneliu Vadim Tudor, luni seara, la Antena 3.

Vadim susţine că, din sursele pe care le are, preşedintele ar suferi de o tumoare cerebrală.

"Vă spun ce ştiu eu - şi reproduc ce-mi zic oameni din jurul lui Băsescu de la SPP şi medici din jurul meu - Traian Băsescu are o tumoare cerebrală care e ţinută sub control de un cocteil de medicamente care-i vin de peste Ocean, în fiecare lună, şi costă circa 25.000 de dolari pe lună", a spus Vadim Tudor.

În încheiere, preşedintele PRM i-a urat sănătate şefului statului şi a dorit să-i dea şi un sfat. "Să renunţe la alcool, pentru că acele medicamente de ultimă generaţie în combinaţie cu alcoolul înseamnă bomba de la Hiroshima", a încheiat Corneliu Vadim Tudor.

 


Până acum, cel care a dezminţit zvonul referitor la afecţiunile preşedintelui Traian Băsescu este purtătorul de cuvânt al Administraţiei prezidenţiale, a spus jurnalistul Adriana Duţulescu, la Antena 3.

"Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al Administraţiei prezidenţiale, a dezminţit aceste zvonuri. El a spus că într-o problemă atât de importantă, ar exista informări oficiale dacă preşedintele ar fi bolnav, ceea ce în cazul de faţă nu avem", a declarat Adriana Duţulescu, şeful Secţiei Politic de la Antena 3, într-o intervenţie la emisiunea "Ştirea zilei".

Şeful statului nu a dat nici o dezminţire până în acest moment.

×
Subiecte în articol: bolnav vadim tudor medicamente
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close