Antena 3 CNN Actualitate Triplu asasinat la Constanţa. Două femei şi un tânăr, ucişi de acelaşi bărbat. Suspectul, prins de poliţişti

Triplu asasinat la Constanţa. Două femei şi un tânăr, ucişi de acelaşi bărbat. Suspectul, prins de poliţişti

Triplu asasinat la Constanţa. Două femei şi un tânăr, ucişi de acelaşi bărbat. Suspectul, prins de poliţişti
de O.P.    |    24 Iul 2014   •   05:36

UPDATE: Suspectul care ar fi omorat trei oameni la Constanţa, prin în această dimineaţă de poliţişti.

Triplu asasinat la Constanţa. Două femei şi un tânăr au fost găsiţi fără suflare şi se bănuieşte că au fost ucişi de aceeaşi persoană. Suspect este un nepot al celor două femei, abia eliberat din penitenciar.

Bărbatul are probleme psihice şi nu este prima dată când se manifestă violent. Imediat după crimă, a dispărut . În această diminineaţă, poliţiştii au găsit într-o parcare o maşină accidentată pe care au ridicat-o pentru a vedea dacă aparţine suspectului.

Tripla crimă a avut loc într-o casă dintr-un cartier constănţean. Cele trei victime, două femei de 80 şi de 57 de ani şi un tînăr de 19 ani, au fost descoperite de o rudă care venise în vizită.

Iniţial, anchetatorii nu au eliminat varianta sinuciderii. După ce au analizat cadavrele, criminaliştii au stabilit că ar fi vorba despre o triplă crimă, iar principalul suspect este un bărbat de 34 de ani, nepotul celor două femei găsite fără suflare. Vecinii au rămas şocaţi de vestea primită.

Vecinii cred că tragedia s-a petrecut din cauză că femeile ar fi refuzat să-i dea bani suspectului. Bărbatul fusese eliberat de curând din închisoare după o condamnare pentru furt.

Dacă va fi găsit riscă ani grei în spatele gratiilor.

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close