Antena 3 CNN Actualitate Udrea: Nu am nicio implicare în afacerea Microsoft

Udrea: Nu am nicio implicare în afacerea Microsoft

Udrea: Nu am nicio implicare în afacerea Microsoft
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Oct 2014   •   19:36

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a declarat, marţi seara, că nu există posiblitatea ca ea să aibă vreo legătură cu afacerea Microsoft, subliniind că nu cunoştea afacerile fostului său soţ, Dorin Cocoş.

"Nu există nicio posibilitate ca eu, Elena Udrea, să am vreo legătură cu această afacere (Microsoft - n.r.), în măsura în care ea va fi demonstrată de procurori ca fiind aşa cum arată acum. Oamenii chiar dacă sunt căsătoriţi, cel puţin în cazul meu (...), mai ales când au cariere separate, ajung la un moment dat să aibă chiar în interiorul unei căsătorii vieţi separate", a declarat Elena Udrea.

Declaraţia lui Udrea vine după ce omul de afaceri Dorin Cocoş - alături de Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru şi Gheorghe Ştefan - a fost arestat miercuri, fiind acuzat de fapte de corupţie în dosarul Microsoft.

Potrivit DNA, Dorin Cocoş a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu, pentru a interveni în achiziţionarea dreptului de utilizare a licenţelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.

Informaţia a fost comentată miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close